ДОБРЕ ДОШЛИ В NovAvtor.com

Ако сте творец по душа, ако винаги сте имали желанието да творите, или вече сте написали своите мечти, ако досега не сте намерили подходящия начин и място да ги публикувате – дошли сте на точното място и в точното време. Защото Вие сте точните хора, от които се нуждаем! Предлагаме възможност на всички начинаещи творци да публикуват откъси или цели свои произведения след безплатна регистрация . След оценка от компетентна комисия одобрените ще бъдат издадени! Гарантират се авторските права и сключване на всички необходими договори, предвидени в Закона за авторското право.

В сайта ще намерите и он-лайн книжарница с книги от различни области – приложна психология, креалистична литература и исторически романи. Може би точно това са книгите, които биха променили мисленето Ви, Вас самите и живота Ви! Трябва само да изберете подходящата книга за вас и да я поръчате.

Ценителите на изкуството и красивото, ще открият арт галерия с различни месингови пластики , създадени от известен български скулптор. А най-интересното е, че всяка статуетка е съпроводена с творческа легенда, която пресъздава старобългарската история, и която не ще прочетете никъде другаде!